Gatsby Babes téged vár Münchenben!

A méltán híres Gatsby Babes téged vár Münchenben!

 

A Gatsby Babes téged vár Münchenben, ne hagyd ki!

 

Elmúltál már 21 éves? Szívesen dolgoznál egy igényes, exkluzív helyen? Akkor jelentkezz bátran a Gatsby Babes csapatához!

Gatsby Babes Münchenben található, bár ezt már biztosan tudod, hiszen a Studió mindenhol jelen van, nincs olyan ember Németországban aki ne látta volna még valamelyik reklámukat. Itt papírral, hivatalosan dolgozol. Sosem kell attól tartanod, hogy mikor jön ellenőrzés.. Itt mindenre figyelnek, elsősorban pedig a Te biztonságodra, és a te érdekeid szem előtt tartva.

 

Mivel a főnökség német, így angol illetve német nyelvtudás alap szinten szükséges! A kereseted sok mindentől függ, és minél jobban megérted magad egy vendéggel, annál több időt szeretne majd veled tölteni, ezért logikus, hogy minél bájosabb vagy az illetővel, te annál jobban fogsz keresni termined alatt.  A ház Németországlegnézettebb erotikus weboldalain és újságaiban megtalálható – egy ilyen szinten ismert helyen nem kell nullás naptól félned ! A lakás teljesen felszerelt, minőségi új modern bútorokkal, mint ahogy azt a lélegzetelállítóan szép képeken is láthatod:

A lakásban egyszerre 5 lány dolgozik, és mindenkinek saját szobája van. A szobák teljesen felszereltek, új modern stílusos bútorokkal, LED TV -vel, WI-FI -vel, van külön egy sauna-jakuzii helységünk is aminek használatával tudod a szervizedet bővíteni. Százalékos (60%-40%) rendszerben tudsz dolgozni a Gatsy Babesnél, és természetesen minden extra a tied!

Van egy kis bár rész is a lányoknak, esetleg ha a vendégek szeretnének valamit fogyasztani, megtehetik, vagy ha esetleg várniuk kell addig itt a bárban tudnak egy italt inni.

Konyha teljesen felszerelt, főzés, mosási lehetőség van, a közelben szolárium, bevásárlóközpont, Mc Donalds, Kfc, amire csak szükséged van, minden van, valamint sok étterem ahonnan tudsz rendelni.

A lakásban egy recepciós nő segít neked mindenben a nyitvatartási időben, ő intézi a telefonokat, fogadja a vendégeket, és segít neked az üzlet elintézésében.. 

Profi portfólió szükséges.

Nyitvatartás 12-24-ig.

Jelentkezz mellékelt fotóval:

Weboldal: www.gatsby-babes.de

E-mail: kontakt@gatsby-babes.de

Tel.: +49 177 3494 736

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ