Rólunk / Áraink

Sziasztok

Egy új erotikus munka hirdetőoldalt hozunk létre / www.erotikusmunkak.eu / igyekszünk kezdetektől  a Google első oldalára kerülni a természetes találatok közé  . Azért, hogy megoldjuk sok klub,és stúdió ugyan azon gondját,hogy mindig megfelelő számban jelentkezzenek hozzátok az erotikus munkát kereső lányok. És ,hogy az erotikus munkát keresők rendszeresen frissülő, és ellenőrzött hirdetéseket találjanak az oldalunkon,melyek között böngészve megtalálják a számukra megfelelő erotikus munkát.

Miért jó ez nektek,hiszen annyi ilyen oldal van már?!:

Mert ez az oldal értettek jön létre, értettek a hirdetőkért ,és értetek erotikus munkát keresőkért. A hirdetőknek ésszerű árakat kínálunk,és reméljük ebből kifolyólag sok hirdetés szerepel majd a kínálatunkban. Erotikus munkát keresők pedig minőségi hirdetéseket találhatnak nálunk.

Mottónk:  Nem csak a drága hirdetés a jó hirdetés

Hogyan tesszük ezt:

Ingyen van az összes hirdetés nálunk a kiemeltek,a Bannerek,az apró minden. És egy profi csapat dolgozik majd értetek, pl: weblapkészítők, grafikusok ,és szövegírók .

 

Tetszik az ajánlat mi a teendőm:

Küld el a hirdetésed szövegét ,és a Banneredet. Ha szeretned, készítünk neked Bannert  /10.000ft/Banner / valamint a   szövegíróink átnézik a hirdetésed szövegét,és ha szükséges akkor még vonzóbbá is teszik.

Reméljük hamarosan megkerestek minket.

István
Email:  www.erotikusmunkak.eu@gmail.com
Üzemeltető: Kerberosz Ltd