Az www.erotikusmunkak.eu oldalon  való hirdetés egyúttal az alábbiakban megfogalmazott feltételek elfogadását is jelenti:

Az www.erotikusmunkak.eu weboldalt 18 éven aluliak nem használhatják.

Az www.erotikusmunkak.eu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely része, a weboldal kinézete, felépítése ,tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az www.erotikusmunkak.eu tulajdonosa, a Boda Einzelfirma jogosult. A weblap tulajdonosa  írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit felhasználni,  . A weboldalon megjelent minden tartalommal kapcsolatban minden további jogunkat fenntartjuk.

Az www.erotikusmunkak.eu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa,megváltoztassa.

Az www.erotikusmunkak.eu nem garantálja a weboldal folyamatos elérhetőségét,és hibamentes működését.

A www.erotikusmunkak.eu weblapon megjelenő hirdetések tájékoztató jellegűek,fellelőséget értük nem vállalunk. A hirdetéseket nem ellenőrizzük a bennük szereplő adatok valóságát nem garantáljuk.

A weboldal kizárólag hirdetési felületek értékesítésével foglalkozik valamint a hozzájuk kapcsolódó estleges grafikai munkák elvégzésével.

Az www.erotikusmunkak.eu szexuális szolgáltatást nem nyújt a prostitúciót nem támogatja. Közvetítő szerepet vagy ügynökségi szerepet nem tölt be . Az erotikus munka hirdetések ,munkaajánlatok  tartalmáért felelősséget nem vállal .Minden feltöltött tartalomért az www.erotikusmunkak.eu  felelősséget nem vállal ,a felelősség a tartalmat létrehozó és reklámozó hirdetőt terheli.